Ontwikkelen van desktop en web applicaties op maat

Hoewel desktop applicaties vanwege de populariteit van de mogelijkheden op het web steeds meer naar de achtergrond schuiven, is het vaak nog steeds een goede oplossing omwille van hun snelheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Trouwens wij maken desktop-applicaties die communiceren met uw database bij uw hoster ..

Een web applicatie daarentegen maakt het mogelijk om van op afstand met een applicatie te werken .. 

Op basis van uw persoonlijke bedrijfsnoden beslissen wij samen met u met welke applicatie uw bedrijf het best vaart, waarna wij deze op maat ontwikkelen. Hierbij streven we naar een gebruikersvriendelijker interface opdat al uw medewerkers probleemloos aan de slag kunnen met het programma.

Webdesign

Steeds meer en meer mensen zoeken naar producten en diensten via het web. Uw website is dan ook het visitekaartje van uw bedrijf. Wellicht realiseert u zich dan ook dat een uitnodigende en professioneel uitziende website een absolute vereiste is geworden.Daarom ontwerpen en ontwikkelen wij in samenspraak met u een gepaste website. 

Maar er is meer. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zelf uw website kunt beheren en dat u gemakkelijk aanpassingen kunt doorvoeren zonder dat u daarvoor enige kennis moet hebben van html of andere ingewikkelde technieken. Kortom, wij zorgen ervoor dat u probleemloos nieuwe teksten en afbeeldingen kunt toevoegen aan uw website, zonder dat u daarvoor een beroep moet doen op een professional.

Installatie en onderhoud van Windows en Linux netwerken / servers

Windows ontleent zich perfect voor kleine bedrijven. Maar een grote onderneming heeft er baat bij dat het netwerksysteem 24-uur per dag operationeel blijft. Daarom is Linux een mooi en gratis (dankzij open source) alternatief. Immers, Linux vereist geen regelmatige updates en vertraagt het systeem niet na verloop tijd (ook al zit de schijf bijna vol). Meer nog, het laat een ongekend aantal gebruikers toe dat gelijktijdig aan de slag kan met het programma. 

Multitasking is het nieuwe modewoord in de bedrijfswereld, en dat hebben ook de ontwikkelaars van Linux begrepen. Het programma is namelijk zo ontworpen dat je veel dingen tegelijk kan doen: een grote afdruktaak op de achtergrond zal de andere werkzaamheden niet vertragen.

Bij ons kunt u niet alleen advies inwinnen over welk netwerk het best bij uw bedrijf past, wij komen dit eveneens installeren en voorzien in het onderhoud ervan.