Elektro Outline is een softwareprogramma dat ik begon te ontwikkelen 5 jaar geleden. Een tekenprogramma ontwikkelen lijkt voor sommigen simpel maar dat is het niet. 5 jaar later ben ik nog steeds met dit programma bezig, en zoals reeds er voren aangekondigd zal versie 2,0 verschijnen als een “automatische versie”

Dat wil zeggen dat je eerst een situatieschema ontwerpt, en erna teken je met de gekozen symbolen ook een een-draadschema.

Elektro Outline is volledig gratis, en dat zal het ook blijven. Doch probeer ik met dit programma een vrije donatie te vragen voor de armoedige toestand van de Lakota indianen die leven in het Pine Ridge reservaat in Amerika. Deze bevolking haalt de media niet. Precies daarom is het voor deze mensen “overleven” in plaats van leven, omdat er geen aandacht wordt geschonken voor deze mensen. Celestine Schepers uit Kanne ( Riemst ) behartigt al vele jaren de leefomstandigheden van deze mensen. Zij probeert dan steeds deze mensen moreel maar ook financieel te helpen.

Gebruikers van mijn programma Elektro Outline kunnen ons vrijwillig steunen door een bedrag te doneren op rekening van vzw Het Lichtpad ( met vermelding “lakota” ) :

BE14 9792 2524 1883

Iedere donatie wordt integraal besteed om de levensomstandigheden van deze mensen te verbeteren, waarvoor uitermate dank !

Download Elektro Outline